• Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00

+38 067 139-39-49
  • +38 067 139-39-49
  • +38 073 436-39-49
  • +38 050 398-39-49
  • Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00

Кондиціонер у дитячу кімнату

Здоров'я дітей в більшій мірі залежить від стану навколишнього середовища. Тому дуже важливо, щоб в дитячій кімнаті підтримувалася температура не менше 22-25 градусів, будь то новонароджені або діти більш старшого віку. Щоб постійно в кімнаті дитини була сприятлива атмосфера їм потрібен дитячий кондиціонер. Завдяки йому в дитячій буде підтримуватися постійна температура, яку Ви врегулюєте, і яка буде не тільки комфортна для Вашої дитини, а й безпечна.

Однак, встановити кондиціонер в дитячу кімнату згодні не всі батьки. З цього приводу виникає велика кількість суперечок. Для одних батьків наявність в кімнаті у дитини кондиціонера з народження асоціюється з загартовуванням та відсутністю хвороб в майбутньому. Інші стверджують, що даний прилад згубно впливає на здоров'я їх малюка, внаслідок надмірної сухості повітря з тими ж наслідками. Ще одна думка, що виражають батьки, грунтуючись на своєму досвіді спілкування з кондиціонером на робочому місці, є постійні простудні захворювання, викликані саме впливом кондиціонованого повітря. Відзначимо, що думка лікарів таке, що при виборі кондиціонера хорошої якості від відомих і перевірених товаровиробників, кондиціонер в дитячу встановлювати не тільки можна, а й треба. Так як при правильній установці температурного режиму і швидкості обдування цей прилад буде дуже корисний для дитячого здоров'я.

Існують правила користування кондиціонером в домашніх умовах:

  1. При установці кондиціонера обов'язково прослідкуйте, щоб напрямок потоку повітря з нього не потрапляло на дитину.
  2. Розрахуйте проміжок від нього до спального місця дитини. Воно не повинно бути менше 2 метрів.
  3. Уважно ознайомтеся з інструкцією перед використанням і виберіть саме той режим, який буде найбільш підходити Вашій дитині.
  4. Враховуйте той факт, що в різні пори року температура, встановлена ​​Вами, повинна бути різною, так як температура в кімнаті повинна бути лише на 5-7 градусів вище, ніж на вулиці в цей час року.

Справа в тому, що наш організм не може дуже швидко адаптуватися до умов навколишнього середовища, тому вкрай небажані швидкі перепади температурного режиму, тим більше кондиціонованого повітря і вуличного. Щоб не було неприємних сюрпризів від наявності і використання кондиціонера, перед виходом на вулицю, за 40 хвилин вимкніть його, а включите тільки по поверненню, щоб повільно переходити від вуличного повітря.

Всім відомо, що сприятлива атмосфера, що не забруднене, збагачене киснем повітря позитивно впливає на розумовий і психічний розвиток дітей. Але в нашому сучасному світі, коли навколо автомобілі, фабрики, заводи і всі вони постачають повітря вихлопними газами, дуже важко домогтися ідеального стану. Тому, кондиціонер для дітей відмінний, якщо не сказати єдиний вихід з ситуації, що склалася. Адже наша промисловість теж не стоїть на місці і з кожним роком вдосконалює і такий вид побутової техніки, як кондиціонер. Саме він заповнить повітря в дитячій кімнаті найчистішим киснем і негативно зарядженими іонами, завдяки яким розвиток Вашої дитини буде відбуватися без найменших відхилень, а може бути і ще краще.

Для хорошої роботи кондиціонери оснащені очисними фільтрами, здатними вловлювати найдрібніші частинки. При покупці кондиціонера обов'язково треба запитати у продавця-консультанта наявність даного комплектуючого, так як саме завдяки йому можна не турбуватися про різні мікроби і віруси, здатних викликати захворювання.

КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ДІТЕЙ - НАЙБІЛЬШ ОПТИМАЛЬНІ МОДЕЛІ
Нижче предсавл моделі, які найкраще підходять для установки в кімнати навіть з самими маленькими дітьми. Проте, існує велика різновид кондиціонерів, які також можна використовувати в дитячих кімнатах. Подробиці можна дізнатися у наших менеджерів.

Найменування моделей Короткий опис
Cooper&Hunter серії Kiddy Invertor (код FTXK) Модель спеціально розроблена для дектскіх кімнат. Має можливість максимально точно підтримувати температуру не створюючи "протягів". Екстра тиха робота. Відсутність на внутрішньому блоці яскравого екрану, щоб не заважати сну дитини.
Mitsubishi Electric серии De Luxe Invertor (код FH) Унікальна технологія 3D I-SEE дозволяє кондиціонеру зчитувати інформацію про знаходження людей в приміщенні. У зв'язку з чим він може міняти свою продуктивність і напрямок повітря, щоб забезпечити максимально комфортні умови. Фільтри очищення повітря Plasma Quad є найбільш современнис способом позбавлення від небажаних бактерій і мікроорганізмів в повітрі.
Neoclima серії Optima (код MHO) Основною перевагою є нізнкій рівень шуму та наявності в пульті датчика I-FELL, який возволяет кондиціонеру орієнтуватися на температуру в зоні знаходження пульта. Таким чином, можна досягти максимально комофортной температури в зоні знаходження людини.