м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б
Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00
м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б
Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00
Кондитерська, пекарня
Не можете знайти потрібну інформацію?
Залиште заявку і ми звяжемось з вами
Вентиляція кондитерських чи пекарень має бути якісною та ефективною. Смачні хлібобулочні вироби, смаколики з борошна й здоба народжуються в руках людей, які не просто люблять свою професію, але й працюють в комфортних умовах.
Висока концентрація пари та гарячої пари, відпрацьованих газів та копоті від печей, змішані запахи, високі температури призводять до швидкої стомлюваності працівників, низької продуктивності праці і навіть бракування продукції. Усього цього можна уникнути, якщо встановлена якісна система кондиціонування та надійна вентиляція кондитерської.
Варто пам’ятати, що до харчової промисловості висуваються жорсткі вимоги по санітарним нормам, тому треба спрямувати зусилля на підтримання оптимального стану повітря з відповідними показниками вологості, температури і чистоти. Для цього потрібна злагоджена робота системи кондиціонування для кондитерської та пекарень.
Фахівці ТРІАТЕК допоможуть підібрати все необхідне обладнання, проведуть вентиляцію пекарні з урахуванням проектної документації та конструкторських особливостей об’єкту.
Необхідність у використанні ефективної вентиляції в булочних, пекарнях та кондитерських обумовлена підтримкою якісного технологічного мікроклімату. На стан продукції і виробничого приміщення згубно впливають пил від муки та сипучих продуктів, подрібнення, просіювання, гази від пічок, пари, гарячі випаровування від масел та олій, продукти бродіння та підвищена вологість у варочних відділах.
Також при оптимальному мікрокліматі в цехах прискорюються виробничі операції. Тобто кондиціонування кондитерської здатне покращити якість продуктів й збільшити строк їх придатності, дозволяє добре функціонувати пакувальним та іншим приладам.
Для підтримки якості повітря використовуються такі інженерні рішення, які забезпечують:
За регламентом СанПіН 2.3.4.545–96, в приміщення кондитерських або пекарень має впроваджуватися тільки приточно-витяжний тип вентиляції – вона здатна збалансувати приточне повітря та потоки, що виводяться, одночасно очищує вхідні маси від забруднень, а з додаванням рекуператора дозволить заощадити на електроенергії та опаленні. Встановивши таку вентиляцію пекарні, ви отримаєте максимум переваг!
При проектуванні кондиціювання і вентиляції об'єкта слід врахувати декілька важливих моментів:
Також вентиляцію в кондитерську повинна видаляти пил, шкідливі домішки і тепло, яке виділяє обладнання. Для цього підійдуть загальнообмінні установки, локальні відсмоктувачі (зонди), та кухонний вентилятор , який працює у специфічних умовах.
Чому працювати треба саме з нами
Огляд об'єкта профільними фахівцями
Детально плануємо проектні та монтажні роботи
Виконуємо роботи "Під ключ"
Ефективно витрачаємо час і кошти
Гнучка цінова політика
Висока якість гарантована
Найбільш запилена зона кондитерської – це відділ переробки та вантажу сипучих матеріалів (борошна, порошків тощо). Найбільше тепла виділяється під час обсмажування та виготовлення шоколадної маси і т. д., а підвищена волога спостерігається у сиропному або варильному цеху і в приміщенні стерилізації обладнання.
Природна вентиляція пекарні через відчинені вікна та двері неприпустима через відсутність очистки повітря, тому необхідна примусова витяжна вентиляція, яка складається з витяжних вентиляторів, локальних витяжок (парасольок) над дверцятами печей, варильних панелей та вентканалів, що йдуть від місця забору до місця викиду повітря.
Зонди монтують поруч з пічним обладнанням для видалення надлишків тепла і частинок жиру. Загальнообмінна система розташовується по всій пекарні, що забезпечує рівномірне усунення забруднень та виключає появу застійних ділянок.
Не менш важливе й кондиціонування кондитерської. Для цього застосовують декілька різних варіантів:
Для автоматизованого управління роботою системи впроваджуються сучасні спліт-системи.
Для кондиціонування в пекарню та кондитерську найкраще підходять канальні моделі. Такий кондиціонер здатний одночасно підтримувати потрібні кліматичні показники в кількох приміщеннях, ефективно охолоджувати та фільтрувати потоки повітря, підтримувати оптимальну вологість та слугувати вентиляцією завдяки системі потужних каналів.
Інші переваги обладнання полягають у потужності, тихій роботі, монтажі під стелю, що не займатиме простір, рівномірному розподілі повітря та автоматичному регулюванні температури та рівня вологості. Сучасне кондиціонування пекарні дає справжній комфорт, не порушуючи дизайн інтер’єру!
Достатньо комфортні для просторих пекарень. Вони також мають велику потужність та забезпечують якісний повітрообмін та його фільтрацію. Як і в попередньому випадку, обладнання також встановлюють під стелю. Таке кондиціонування пекарень є більш бюджетним але потребує висоти стелі мінімум 3 метри.
Встановлення кліматичного обладнання вимагає професійного підходу, щоб система працювала правильно і без поломок. Перш за все проводиться проектування та розрахунок об’єму повітря, специфіки та оптимальної потужності приладів. Правильно підібраний перетин повітроводів, оснащення вентиляторами дозволяє здійснювати обмін повітря до 3–х разів на годину. Потім підбирається обладнання, що перешкоджає появі рециркуляції повітряних мас в приміщенні та виготовлене з антикорозійних металів.
Кондиціонування та вентиляція пекарні від фахівців ТРІАТЕК – це максимум переваг!
Якісне кондиціонування в кондитерську та сучасні вентиляційні системи забезпечать необхідний комфорт відвідувачам та персоналу. Обирайте професійний підхід та нехай виготовлення смаколиків буде задоволенням, а смачна свіжа випічка – ідеальною!
Замовити
дзвінок
Вхід
Реєстрація
Відновлення