м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б
Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00
м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б
Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00
Вентиляція пивоварні
Залиште заявку, щоб отримати ефективну систему вентиляції
Правильне виробництво харчових продуктів, термін їх зберігання та належна якість – все це неможливо без проектування вентиляції для пивзавода та монтажу спеціальних систем. Продукція пивоварні належить до цього типу промисловості. Такі продукти скоріше піддаються псуванню, тому важливо дотримуватися всіх санітарних норм під час виробництва. Одним з найголовніших факторів якраз і буде забезпечення постійного обміну повітря.
Перед тим, як відкривати пивоварню або пивзавод, необхідно забезпечити виробниче приміщення всіма необхідними для нормальної роботи елементами. Вони мають відповідати технічним умовам.
Загалом виділяють дві. По-перше – дотримання температурного режиму. У виробничих приміщеннях пивзаводу допускається середня температура від +15 до +25°C. Регулювати її дозволяє монтаж вентиляції пивоварні, її правильної системи. По-друге – забезпечення постійної циркуляції повітря. За нормами потрібен щонайменше чотириразовий обмін повітря в приміщенні варильного, бродильного та розливного цехів за одну робочу зміну, а тому краще звернутися по допомогу до фахівців ТРІАТЕК - ми надаємо послуги по проектуванню, встановленню та обслуговуванню вентсистем!
Майже будь-яке виробництво потребує встановлення вентиляції, й процес пивоваріння в цьому випадку не є виключенням.
Вентиляція пивоварні допоможе:
Неможливо продуктивно працювати в умовах, коли навколо знаходяться негативні для здоров’я та самопочуття елементи. Процес варіння пива передбачає виділення різних парів та неприємних запахів. Усе це згубно впливає на дихальну систему працівників цеху. Одним із найбільш шкідливих на пивному виробництві виділень є вуглекислий газ, який створюється в процесі бродіння, й вентиляція пивзавода від ТРІАТЕК дозволить його позбутися. Вплив CO2 може здійснюватися також під час перероблення або у холодильних приміщеннях. Чисте повітря також допоможе впоратися зі втомою, воно запобігає головним болям.
Робота верстатів з виробництва пива завжди супроводжується їхнім нагріванням. Поступово температура у приміщенні підвищуватиметься до такого рівня, коли у ньому неможливо буде перебувати. Щоб цього уникнути, монтують спеціальну вентиляцію пивоварні. Вона дозволяє коректувати температуру за допомогою прискорення подачі повітря, якщо потрібно інтенсивне охолодження, і навпаки, уповільнення роботи, коли потрібно зберегти тепло. У виробництві важлива стійкість температур, в іншому випадку процеси можуть не запуститися.
Встановивши якісну вентиляцію пивзавода, ви зможете регулювати рівень тиску, створювати контрольовані перепади. Це унеможливлює потрапляння забрудненого повітря в інші приміщення, де воно ще зберігається чистим. Для харчової промисловості важливо, щоб продукція під час виготовлення та зберігання залишалася свіжою, в цьому випадку також не вдасться обійтися без свіжого повітря, що подається вентиляційною системою.
На виробництві інколи можуть траплятися якісь непередбачувані речі, що здатні призвести до пожежі та вибухів. Запобігти цьому можуть не лише системи пожежної безпеки, але і вентиляція пивоварні, яка виведе з приміщення забруднене повітря. Вона допомагає захистити середовище від забруднення парами, газами, димом, пилом та неприємним запахам.
Чому працювати треба саме з нами
Огляд об'єкта профільними фахівцями
Детально плануємо проектні та монтажні роботи
Виконуємо роботи "Під ключ"
Ефективно витрачаємо час і кошти
Гнучка цінова політика
Висока якість гарантована
Проектування вентиляції для пивоварні неможливе без розуміння особливостей різних систем. Такий складний виробничий процес потребує використання різних типів вентиляційного устаткування.
Одним з найважливіших є місцева система відсмоктування. Вона діє на конкретну, невелику територію, тому її встановлюють здебільшого біля найнебезпечніших зон на виробництві, де виділяється чисельна кількість брудного повітря та пилу. На пивзаводі її встановлюють біля станків, де проводиться перероблення зерна.
Місцева система відсмоктування дозволяє позбутися пилу зі станків, щоб він не потрапив до сировини. Технологічна вентиляція для пивоварні допомагає регулювати рівень тепла та захищати технологічні відсіки в цехах.
Виробництво пива також неможливо без загальнообмінної вентиляції. Її можна встановлювати на весь цех, бо така система дозволяє виводити забруднене повітря, гази та пил з усього периметра. Вона також дозволяє коригувати кількість вологи в приміщенні, запобігає утворенню конденсату на робочих поверхнях та станках. На ділянках, де проходить розлив пива до тари та його подальше пакування, важливо також позбавитися всіх залишків тепла і води, і вентиляційна система дозволить з цим впоратися.
З сучасною вентиляцією пивоварні можна коригувати рівень тепла чистого повітря, яке потрапляє до приміщень за допомогою вентиляції. У зимовий період потрібно його додатково підігрівати - це дасть боротись з утворенням пару в цеху від різниці температур, створюючи нормальні умови для роботи. Таке повітря потрібно додатково озонувати та дезінфікувати.
Тож, слід зазначити, що попереднє проектування та монтаж вентиляції пивзавода є однією з найважливіших складових, які дозволяють безпечно для здоров’я працівників виконувати всі процеси виготовлення. Вентиляційна система необхідна і для збереження сировини у належному стані. Від її високої якості залежить кінцевий результат, а домогтися цього в задушливому та непровітреному приміщенні неможливо. Всі компоненти будуть негайно піддаватися впливу зовнішніх факторів, наприклад можуть відволожитися від великої кількості вологи в повітрі. Виведення токсичних речовин та неприємних запахів дозволить працювати без додаткового захисного обладнання, що спростить життя працівникам!
Професійна вентиляція не дозволить парам переміщатися до суміжних приміщень – офісу адміністрації, кімнат відпочинку тощо. Саме такою є продукція від ТРІАТЕК. Наші фахівці проаналізують об’єкт, зможуть надати послуги по проектуванню вентиляції пивоварні, займуться монтажем та налагодженням, зробивши все так, як треба!
Часті запитання
Існує безліч пропозицій від різних фірм, що займаються продажем будь-яких вентиляційних систем, у тому числі тих, що підійдуть для пивоварні. Але найголовніше - віднайти компанію, яка пропонує усі додаткові послуги – аналіз об’єкта, проектування, монтаж системи та налагодження її роботи. Фахівці компанії ТРІАТЕК створюють план вентиляції за індивідуальним замовленням клієнтів, підлаштовуючись під незвичні масштаби та особливості різних виробничих приміщень. Це дозволить створити дійсно ефективну систему.
Підбираючи систему для вентиляції пивзаводу, слід враховувати безліч факторів. Потрібно виділити, де знаходиться найпроблемніше місце, і встановити там місцеву всмоктувальну систему, найефективнішу для розв’язання такої проблеми. По всьому периметру необхідно встановити загальнообмінну вентиляцію, яка допоможе впоратися з брудом та пилом, що виділяється загалом. Для забезпечення постійної циркуляції повітря в технологічних зонах незамінна спеціальна технологічна вентиляція.
Під час складання плану фахівці ТРІАТЕК враховують безліч факторів – масштаби приміщення, його особливості, кількість верстатів, рівень забруднення, що виділяється. Це дозволяє підібрати правильний тип вентиляційного обладнання. Після безкоштовного огляду приміщення працівники готові за 24 години скласти комерційну пропозицію клієнту з урахуванням індивідуальних особливостей приміщення.
Замовити
дзвінок
Вхід
Реєстрація
Відновлення