м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б
Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00
м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б
Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00
Вентиляція кухні ресторану
Залиште заявку, щоб отримати ефективну систему вентиляції
Гості ресторанів, кафе або барів відвідують ці заклади не тільки, щоб смачно поїсти. Багато клієнтів бажають гарно провести час в комфортному середовищі, але запахи, що доносяться з приміщень, де готуються страви, можуть негативно вплинути на враження відвідувачів від перебування у ресторані.
Створити приємну атмосферу для гостей та сприятливі умови для праці кухарів можна лише якісною вентиляцією кухні ресторану. Фахівці компанії ТРІАТЕК оперативно вирішать питання з проектуванням, монтажем та налаштуванням вентиляційної системи для кухні будь-якого типу. Ми пропонуємо найефективніше обладнання, яке виконуватиме функції повітрообміну, запобігаючи тепловтратам взимку.
Процес приготування їжі супроводжується поширенням запахів та гарячих потоків, які містять пар, частинки олії та кіптяви. Відбувається змішування чадного газу та СО2, які через різницю щільності з навколишнім повітрям рухаються вгору.
Кожна людина по-своєму сприймає ті чи інші запахи, а організм астматика або алергіка взагалі може вкрай негативно відреагувати на підвищену вологість або задушливість повітря.
Якісна вентиляція кухні ресторану від ТРІАТЕК має багато переваг:
Продумана вентиляція кухні ресторану перешкоджатиме розповсюдженню неприємного запаху і спеки з кухні. На самій кухні вентиляція забезпечить швидке відведення задухи, а в коморах будуть створені оптимальні умови для зберігання продуктів.
Чому працювати треба саме з нами
Огляд об'єкта профільними фахівцями
Детально плануємо проектні та монтажні роботи
Виконуємо роботи "Під ключ"
Ефективно витрачаємо час і кошти
Гнучка цінова політика
Висока якість гарантована
Оптимальним варіантом є припливно-витяжна вентиляція з рекуператором. Під час її роботи відбувається одночасний приток свіжого повітря, яке попередньо фільтрується, охолоджується/зігрівається залежно від пори року, а також виведення забруднених повітряних мас через ін. частину вентиляційної системи.
Вентиляція кухні для ресторану має також посилюватися локальними витяжками (парасольками), які встановлюють над поверхнями для приготування їжі. Застосування таких пристроїв прискорює виведення надлишкового тепла й пари від варочних поверхонь, зберігаючи оптимальні робочі умови для персоналу.
Принцип роботи заснований на обліку природного тиску. Це змушує забруднене повітря підніматися вгору й розріджує його для легкого потрапляння в повітропровід. Забруднене повітря збирається в парасольку, проходить через фільтри і подається в мережу вентканалів.
Згідно зі Стандартом опалення, охолодження та кондиціювання повітря (ASHRAE), витяжні парасольки поділяються на два класи – і яку вентиляцію кухні ресторану обрати, залежить вже від конкретних особливостей приміщення.
Парасольки, які встановлюються для локалізації гарячих повітряних потоків з частинками олії, застосовуються при інтенсивному приготуванні їжі з величезною кількістю випаровувань, тепла і диму від смаження. Вони оснащені жировими фільтрами і встановлюються над поверхнею приготування їжі. Забруднені потоки потрапляють всередину в жировловлюючі фільтри і виводяться на вулицю. При використанні такого способу обов’язково має бути встановлена протипожежна система.
Витяжні парасольки другого класу встановлюються над плитами для видалення надлишків тепла та найдрібніших частинок пари і пилу. Цей клас не передбачає монтажу протипожежного обладнання.
Ефективно працює припливно-витяжний тип парасолей. Така вентиляція на кухню в ресторан відповідає за видалення гарячого повітря та одночасно гарантують надходження очищених мас на кухню. Такі вентиляційні конструкції незамінні у закритих приміщеннях, де наявна велика кількість електроприладів та куди неможливе надходження свіжого повітря.
Ще один спосіб монтажу витяжних парасольок - застосування тросів/ланцюгів з кронштейнами, які фіксуються до стелі, утворюючи навісну систему. При цьому висота стелі не має значення.
Передусім потурбуйтеся про правильний монтаж вентиляції кухні, адже від цього залежить ефективність та довговічність роботи обладнання і безперервне оновлення повітря. Вентиляція на кухню в ресторан від ТРІАТЕК – це краще рішення. Ми допоможемо підібрати і встановити техніку згідно з усіма правилами та зробимо так, щоб усе працювало як треба!
Часті запитання
Замовити вентиляцію кухні для ресторану легко в компанії ТРІАТЕК. Пропонуємо кращі рішення для вентиляції – витяжні парасольки, які ефективно видалятимуть з приміщення випаровування, зайве тепло, частинки олії, а потужна система вентиляціних каналів запобігатиме проникненню сторонніх запахів в інші кімнати ресторану. Ми працюємо під ключ: проектування, підбір оптимального обладнання, його монтаж і налаштування.
Для кухні ресторану рекомендовано встановлювати локальні припливно-витяжні парасольки, що розташовуються над поверхнями приготування їжі. Вони ефективно видаляють гаряче повітря та одночасно забирають з вулиці свіжі потоки, подаючи їх всередину приміщення. При цьому повітря проходить багаторівневу фільтрацію на вході і виході від пилу, газів, пари й кіптяви, що запобігає проникненню шкідливих домішок в загальні зали. Також ці конструкції підійдуть для герметичних приміщень, де немає ін. способу надходження чистого повітря.
Замовити
дзвінок
Вхід
Реєстрація
Відновлення