• Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00

+38 067 139-39-49
  • +38 067 139-39-49
  • +38 073 436-39-49
  • +38 050 398-39-49
  • Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00

Кондиціонування ресторану, кафе, бару

Залиште заявку, щоб отримати енергоефективну систему кондиціонування

Кондиціонування ресторану

Кондиціонування для ресторану – одна з головних вимог комфорту відвідувачів та працівників закладу. Це складне приміщення, яке поєднує кілька робочих і клієнтських зон. Майже цілодобово тут перебувають відвідувачі, кухарі та офіціанти. Варто пам’ятати, що задоволені гості - це постійні клієнти, які гарантують закладу стабільний дохід і приплив нових любителів гастрономії, а тому для кожної групи необхідно створити комфортні умови, за які відповідає правильна система кондиціонування ресторану, а найзручніше замовити її можна в компанії ТРІАТЕК!

Якісне кондиціонування здатне забезпечити сприятливу температуру, оптимальну вологість і очищення повітряних мас від пилу, випаровувань з кухні та диму з залу для курців. Основне її завдання – відвести теплонадлишок від гарячих робочих місць і автоматично підтримувати задані параметри мікроклімату.

Тріатек – якісний підхід до питання кондиціонування!

Ми допоможемо підібрати і встановити кондиціонери для ресторанів, які будуть підтримувати оптимальні параметри мікроклімату (знижувати температуру в спекотні періоди, підігрівати повітря в холодний час, зволожувати/осушувати/очищати повітряні маси). Якісне кондиціонування для бару та ресторану здатне підвищити енергоефективність закладу, споживаючи енергії не більше стандартних електроопалювальних приладів.

Кондиціонування місць громадського харчування включає забезпечення якісної вентиляції кухні, підтримання температури та вологості в залі для гостей (з урахуванням наявності залу для курців і некурців), танцювального майданчику, санвузлів, підсобних та  адміністративних приміщень. Крім цього, проектування кліматичних систем і підбір обладнання має відповідати санітарним нормам.

Види кондиціонування ресторанів

Для ресторанних комплексів, кафе і барів оптимально застосувати спліт-системи.

кондиціонування для бару

Касетні кондиціонери

Обладнання розташовують по центру над обіднім залом, щоб створити однаковий температурний режим для всього приміщення. Для ефективного охолодження вистачить одного агрегату. Він повністю замінить 2–3 спліт-кондиціонера меншої потужності для обслуговування тієї ж площі. Такий варіант частіше обирають для кондиціонування в кафе з середньою та великою площею. Кондиціонери цього типу дозволять рівномірно розподіляти потоки на усі боки, а спеціальні клапани регулюють направлення повітря та захищають від протягів і ризику застудитися. Обладнання можна встановити після прокладки повітряних коробів і завершення ремонту. При цьому касетні кондиціонери повністю непомітні, оскільки їх монтують у підвісну стелю. Але врахуйте, що мінімальна висота має бути 3 м.

Канальне кондиціонування в ресторан

Канальний кондиціонер – це надійний та потужний агрегат, який здатний подавати охолоджене повітря по 2, 10 і більше каналах та може підтримувати оптимальні параметри мікроклімату в різних приміщеннях закладу. Обладнання встановлюють спільно з вентиляційною системою на етапі проектних робіт і ховають під стелею. Таким чином кондиціонер не порушує загальний вигляд інтер’єру.

Кондиціонери канального типу популярні за рахунок високої технологічності. З таким кондиціонуванням для ресторану стане дійсно зручно. Основний внутрішній елемент монтують в окремому приміщенні, а по системі повітропроводів одночасно кондиціонуються кухня, зали, санвузли тощо. При цьому канальна система може замінити і вентиляцію завдяки можливості підмішування вуличного повітря.

системи кондиціонування для ресторану

Настінна система

Цей спосіб гарно підходить для кондиціонування в бар. Пристрої – компактні, прості і бюджетні. Кріпляться до стіни й якісно обслуговують невеликі зали та адмінприміщення з низькими стелями, де відсутня можливість закласти додаткові повітроводи або сховати у стелю касетний кондиціонер. Таким кондиціонуванням можна отримати вигоди безшумної роботи, простого управління, швидкого монтажу і високої ефективності.

Підлогово-стельові моделі

Цей варіант підходить для закладів, стіни яких не придатні для встановлення настінних або стельових кондиціонерів (наприклад, немає підвісних стель, а стіни зроблені зі скла). Якщо блок встановлюють ближче до підлоги, то холодний потік прямує вгору, в стельової моделі – прохолода надходить зверху, але в обох випадках - циркулюють вздовж стіни.

Подібна конструкція кондиціонування бару та кафе рівномірно розподіляє охолоджене повітря по площі приміщення, не створюючи переохолоджених зон та не продуваючи відвідувачів і персонал. Підлогово-стельові агрегати ефективно працюють у просторих закладах з високими і стандартними стелями, заощаджуючи місце та не змінюючи стиль дизайну.

«Чиллер-фанкойл»

Таким кондиціонуванням ресторанів можна вирішити питання клімат-контролю у багатоповерхових закладах з кількома залами, коли від одного чиллера повітря надходить по каналах в доводчики, встановлені в кожній кімнаті. Фахівці ТРІАТЕК рекомендують застосування адсорбційного чиллера, оскільки він дозволяє зробити весь комплект і фронт робіт більш бюджетним.

Наші клієнти

client_new
client_new
client_new
client_new
client_new
client_new

Чому працювати треба саме з нами

Чому працювати треба саме з нами

Огляд об'єкта профільними фахівцями

Чому працювати треба саме з нами

Детально плануємо проектні та монтажні роботи

Чому працювати треба саме з нами

Виконуємо роботи "Під ключ"

Чому працювати треба саме з нами

Ефективно витрачаємо час і кошти

Чому працювати треба саме з нами

Гнучка цінова політика

Чому працювати треба саме з нами

Висока якість гарантована

Не можете знайти потрібну інформацію?
Залиште заявку і ми звяжемось з вами

Чому важливий професійний монтаж кондиціонування в ресторан

кондиціонування для кафе

Якісне кондиціонування кафе і ресторану – запорука формування лояльного ставлення відвідувачів. У подібних закладах важлива правильна установка обладнання для підтримки приємного мікроклімату з урахуванням дизайну інтер’єру. Це в свою чергу потребує професійного проектування та розробки грамотних креслень та визначення місць розташування елементів системи кондиціонування.

Будь-які об’єкти громадського харчування – це місця з підвищеним тепловим припливом, тому необхідно проектувати потужні та надійні системи – з таким кондиціонуванням ресторану можна не боятися проблем!

В залах для гостей має бути комфортно, при цьому не можна створювати протяги і в той же час зуміти перекрити надходження запахів з кухні. До того ж систему треба грамотно поєднати з вентиляцією, оскільки для гарячих зон та залів для тих, хто палить, необхідна окрема витяжна апаратура, а для іншої зони необхідно забезпечити більший приплив повітря.

Невірно підібраний кондиціонер або некомпетентні монтажні роботи призводять до непоправних помилок, наприклад надмірного шуму, збільшення навантаження на кондиціонер, вібрації і навіть витоку холодоагенту. Тому важливо не просто купити техніку по кондиціонуванню кафе, але й правильно її встановити: врахувати площу кімнат, кількість персоналу та відвідувачів, розташування вікон, дверей тощо.

Установчі роботи від ТРІАТЕК проводяться на високому рівні й зможуть продовжити термін експлуатації встановленого обладнання!

Які переваги дає якісне кондиціонування

Завдяки правильному і грамотному кондиціонуванню можна отримати ряд вигід:

  • заощадити електроенергію та газ до 30%;
  • кондиціонуванням кафе з використанням сучасних апаратів можна зменшити рівень шуму до 25 Дб, що не заважатиме гостям відпочивати, а персоналу – працювати;
  • інверторний кондиціонер дозволить використовувати обладнання для опалення приміщення зимою (1 кВт електроенергії = 0.98 кВт тепла);
  • багаторівнева фільтрація очистить і знезаразить повітря, а також видалить неприємні запахи;
  • підтримка оптимального рівня вологості (40–60%) захистить конструкції приміщення та оздоблення від накопичення конденсату та розмноження плісняви;
  • комфортна атмосфера приваблюватиме більше відвідувачів та приноситиме більше прибутку закладу;
  • із системою кондиціонування легше дотримуватися санітарно-гігієнічних норм, а отже це позбавить проблем в ході перевірок ресторану.

З якісним кондиціонуванням бару, кафе чи ресторану ви отримаєте максимум переваг! Її проектування та встановлення – складна та відповідальна задача, але ви можете позбутися цих клопотів, довіривши це професіоналам ТРІАТЕК. Залишайте заявку, а усе інше зробимо ми!



Часті запитання

Де замовити кондиціонування для ресторану?

Зручніше й вигідніше замовити кондиціонування для ресторану можна в компанії ТРІАТЕК. Ми багато років займаємося проектуванням та монтажем систем кондиціонування для ресторанів, кафе та ін. закладів громадського харчування. Фахівці враховують найдрібніші особливості приміщення, розраховують кількість присутніх, площу, розташування кухні, залів тощо, а також місце розташування ресторану. Згідно з цим ми підбираємо кліматичне обладнання, встановлюємо та налаштовуємо його роботу.

Яка система кондиціонування підійде в кафе?

Для кафе оптимально підійде спліт-система кондиціонування касетного типу. Внутрішній блок розташовують у підвісній стелі, тому кондиціонер не займатиме місце та не псуватиме інтер’єр. При цьому обладнання рівномірно розподіляє повітря на 4 боки, не створюючи протягів, а його потужності вистачить для охолодження великої площі. Якщо кафе має багато приміщень (кілька залів, кухню тощо), можна обрати канальний кондиціонер, який підтримуватиме температуру і вологість всюди одночасно і може слугувати вентиляцією.

Як довго очікувати на кондиціонування для бару?

Встановлення кліматичного обладнання проходить у кілька етапів: проектування, підбір пристроїв, проведення монтажних робіт, запуск і перевірка роботи системи. Але з досвідом фахівців ТРІАТЕК кондиціонування для бару не займе багато часу. Ми працюємо щодня, тому після заявки оперативно оглянемо приміщення, складемо проект, підберемо та встановимо кондиціонер, який довгі роки підтримуватиме ідеальний мікроклімат вашого закладу.