м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б
Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00
м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б
Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00
Ресторан, кафе, бар
Не можете знайти потрібну інформацію?
Залиште заявку і ми звяжемось з вами
КЛІМАТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РЕСТОРАНУ, КАФЕ, БАРУ
Якісні параметри мікроклімату (температура, свіжість повітря, вологість) впливають на самовідчуття людини. Комфортне перебування відвідувачів у закладі (ресторані, кафе) формує спільну думку про нього, бажання повернутися. Протягом року підтримувати добрі комфортні умови допомагає встановлене професіоналами кліматичне обладнання для кафе, ресторану, їдальні.
Рішення для барів, кафе і ресторанів будь-яких масштабів
Готові інженерні продукти дозволяють вирішити всі питання, пов'язані з підтриманням комфортного мікроклімату в закладі. Для створення оптимального температурно-вологого фону впроваджується кліматична система для ресторану - це комплекс з вентиляції та кондиціонування. Агрегати працюють в усіх зонах об'єкта: в залах для гостей, санвузлах, на кухні, адміністративній кімнаті, в холі, танцювальної зоні.
У більшості випадків для об'єктів громадського харчування існує два способи створити потрібний клімат в ресторані або кафе. 1) Поставити касетну спліт-систему під стелею, яка підходить для масштабних площ. Завдяки роботі відразу у всіх напрямках повітря охолоджується рівномірно. 2) Встановити канальний кондиціонер. З його допомогою потоки повітря подаються зонально і забезпечується одночасне кондиціонування залів для курців, не-курців, залу-караоке, бару. Ефективними для невеликого кафе, пабу з одним приміщенням раціональними будуть бюджетні настінні кондиціонери.
Чому працювати треба саме з нами
Огляд об'єкта профільними фахівцями
Детально плануємо проектні та монтажні роботи
Виконуємо роботи "Під ключ"
Ефективно витрачаємо час і кошти
Гнучка цінова політика
Висока якість гарантована
Всі інженерні рішення для ресторану базуються на впровадженні системи вентиляції, як основного способу повітрозамещення. Інженери ТріаТек пропонують для кухонь організувати потужну витяжну систему. Для основних залів для гостей підходить поширене рішення припливно-витяжної системи. Даний варіант можна використовувати для всіх видів закладів громадського харчування. Реалізовуються проекти шляхом підбору відповідних повітропроводів, фільтрів, поглиначів шумів.
Для досягнення ефективної та енергозберігаючої роботи техніки використовуються повітронагрівачі, теплообмінники, при яких знижуються витрати на опаленні. Інтеграція вентиляції та центрального кондиціонера для ресторану дозволяє досягти граничної економії на охолодженні і зволоженні повітря. Установка в вентканалах калориферів і організація повітряного обігріву дозволяють досягти якісного і недорогого опалення ресторану. При пошуку інженерами рішень з опалення основний акцент робиться на наявні комунікації.
ПРОЕКТ ІНЖЕНЕРНИХ СИСТЕМ - ВАЖЛИВИЙ КРОК ДО ДОСЯГНЕННЮ ЦІЛІ
При проектуванні професійна команда враховує: норми СЕС, СНиП, СанПіН. Вибір обладнання для кондиціонування, вентиляції, опалення грунтується на розмірах і конфігурації приміщень, допустимого електричного навантаження. Правильно підібраний комплекс кліматичної техніки дозволяє досягти не тільки відповідної якості роботи, але і знизити енерговитрати при підвищенні ефективності роботи.
ЯК МИ ПРАЦЮЄМО?
|
Замовити
дзвінок
Вхід
Реєстрація
Відновлення