• Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00

+38 067 139-39-49
  • +38 067 139-39-49
  • +38 073 436-39-49
  • +38 050 398-39-49
  • Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00

Японські, китайські кондиціонери. Що обрати?

Кліматичний ринок представлений великим асортиментом охолоджувальних пристроїв. Домінуюче місце серед всіх зайняли кондиціонери, які виготовляють в Азії. Серед них особливу роль відіграють китайські, малайзійські і японські кондиціонери.

Зараз практично всі виробники мають виробництва в зоні Малайзії та Китаю, тому продукція з цих регіонів часто є високоякісно. Для наочності розділимо найбільш відомих виробників побутових кондиціонерів, з гарантовано високою якістю продукції, по країнам, в яких ізготовалівается їх обладнання.

Бренд  Японія, Корея Малайзія, Китай, Таїланд
Mitsubishi Electric Є Є
Daikin Є Є
Cooper&Hunter Є Є
Panasonic Є Є
LG Немає Є
Samsung Немає Є
Toshiba Є Є
Gree Немає Є
Neoclima Немає Є
Carrier Немає Є
Mitsuhito Немає

Є

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Причини збільшення виробництва кондиціонерів в Азії
В останні роки все більше фабрик по виробництву кондиціонерів відкривається в країнах Азії. У США тепер виготовляють тільки охолоджує обладнання промислового призначення. Побутові кондиціонери виходять з конвеєрів азіатських заводів. Причин цьому досить багато:

  • Відкрити новий завод в Китаї або Таїланді набагато простіше з точки зору ціни землі під будівництво.
  • Робоча сила в країнах Азії коштує набагато менше. Це дуже вигідно виробнику.
  • Невеликі, за західними мірками, податки на виробництво роблять його дуже вигідним для господаря власності.
  • В Азії багато головних ринків для збуту готових товарів.
  • Немає потреби купувати іноземну сировину. Можна виготовляти китайські кондиціонери з внутрішніх ресурсів.

Управління діяльністю заводів, розташованих в країнах Азії, ведеться з головних офісів. Вони знаходяться в США і Японії. Якість продукції, що виготовляється в Малайзії або в Китаї таке ж високе, як і оригінальних товарів.

Крім дочірніх підприємств відомих марок США і Японії в Азії з'явилося багато підпільних фабрик. Вони виготовляють підробки світових торгових брендів. Зовні обиватель не зможе відрізнити якісний товар від підробки. Китайські кондиціонери, виготовлені на заводах-шахраїв, проявлять свій дефект вже в процесі експлуатації. Таке обладнання швидше виходь з ладу, а також не функціонує з 100% ККД.

Щоб не купити підроблений товар, потрібно купувати його тільки у офіційних дилерів і у інших серйозних компаній.

Невеликі фірми, щоб вижити на ринку будівельних матеріалів, крім підробки можуть пропонувати покупцеві і відбраковані товар. При цьому вони проводять акції на розпродаж фірмової продукції. Не варто заради нижчої вартості відразу купувати цей товар. Часто краще заплатити високу ціну, але за якісний і довговічний товар. Оригінальні японські кондиціонери, які довели свою надійність, тепер виготовляються і в інших країнах Азії. Китайські кондиціонери зараз лише виготовлені в цій країні, але з використанням всіх технологій, методів контролю якості і т.д. фірми виробника.