• Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00

+38 067 139-39-49
  • +38 067 139-39-49
  • +38 073 436-39-49
  • +38 050 398-39-49
  • Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00

Кондиціонер на 2 блоки: купити в ТРІАТЕК - вигідно

Кондиционер на 2 блока

Вибираємо кращий кондиціонер на 2 блоки: чому саме мульти-спліт?

Кондиціонер на 2 блоки ще називають мульти-спліт системою. Це тихий, дискретний і, можливо, найефективніший спосіб контролю клімату в будь-якому будинку.

КОНДИЦІОНЕР НА ДВІ КІМНАТИ: ПОНЯТТЯ І ОСОБЛИВОСТІ
Мульти-спліт система - раціональне рішення для забезпечення комфортного клімату у всьому будинку. Обладнання складається з зовнішнього блоку і одного або декількох внутрішніх блоків. Може використовуватися в якості автономної системи, додаткової або для спеціальних приміщень. Відсутність широких повітропроводів забезпечує гнучкість і компактність установки, що робить кондиціонер на дві кімнати ідеальним для практично будь-якого застосування.

Деякі користувачі встановлюють внутрішні блоки в різних приміщеннях - будинку, гаражі, підсобці і інших. Така кліматична техніка ідеально підходить навіть для історичних будинків без повітроводів в якості комплексного вирішення для опалення та охолодження.

Чому вигідніше купити кондиціонер на 2 кімнати?
Енергоефективність = економія. Завдяки поєднанню кількох енергозберігаючих технологій мульти-спліт є одним з найбільш енергоефективних способів підтримки комфортного мікроклімату в будинку цілий рік.

У порівнянні зі звичайним обладнанням для кондиціонування повітря, мульти-спліт використовують вдосконалені алгоритми управління, інтелектуально спроектовані теплообмінники та компресори з інверторним приводом, щоб заощадити 30% або більше на рахунках за електроенергію і досягти неймовірних показників ефективності в порівнянні з аналогами.

Переваги мульти-спліт:

  • Ефективність. Системи з инверторной технологією більш ефективні і підтримують більш рівномірну температуру, ніж традиційні центральні кондиціонери.
  • Покращений комфорт. На відміну від аналогів, які включаються і вимикаються, блоки з інверторним керуванням регулюють потужність і працюють постійно, підтримуючи оптимальний режим. Завдяки цьому практично виключаються коливання температури.
  • Економія на рахунках. Конденсатори з інверторним керуванням скорочують відходи, забезпечуючи точну кількість тепла або охолодження, необхідне для підтримки комфортного простору, мінімізуючи витрати енергії.
  • Тиха робота. При рівні звукового тиску до 19 дБ спліт-системи можуть працювати на рівні звуку, більш тихому, ніж шепіт.

Якщо хочете якісний купити кондиціонер з двома внутрішніми блоками за вигідною ціною, дивіться каталог компанії ТРІАТЕК.

ДЕ ВИГІДНО КУПИТИ ЕФЕКТИВНУ МУЛЬТИ-СПЛІТ СИСТЕМУ?
ТРІАТЕК пропонує великий вибір кліматичної техніки для будь-яких цілей і на будь-який бюджет. У каталозі представлені як дешеві портативні моделі для невеликих приміщень, так і більш дорогі, але ефективні мульти-спліт кондиціонери 1 зовнішній блок 2 внутрішніх або більше.

Чому ТРІАТЕК - це вигідно:

  • Великий вибір оригінальної техніки від перевірених брендів.
  • На товари діє гарантія від виробника від 1 року.
  • Пропозиція вигідної ціни.
  • Компанія не тільки продає, але також встановлює і обслуговує кліматичну техніку.
  • Якщо ви вирішили купити кондиціонер в ТРІАТЕК покупці кондиціонерів отримують знижку на супутні послуги.
  • Досвідчені ввічливі менеджери допомагають вибрати відповідне пристрій і надають безкоштовні консультації.

ТРІАТЕК - надійна компанія, яка працює в сфері кондиціонування більше 10 років і заслужила репутацію вигідного і сумлінного партнера. З цього пропонуємо спліт кондиціонер придбати у нас.

Формована мульти-спліт система на 2 кімнати ціна залежить від виробника, потужності та інших характеристик. Однак, в будь-якому випадку, цінова політика компанії порадує будь-якого покупця.