• Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00, Сб - Нд: 10:00 - 18:00

+38 067 139-39-49
  • +38 067 139-39-49
  • +38 073 436-39-49
  • +38 050 398-39-49
  • Київ

м. Київ вул. Андрія Шептицького 14-б

Пн - Пт: 9:00 - 20:00,
Сб - Нд: 10:00 - 18:00

Акції на кондиціонери ТРІАТЕК: вигода при купівлі

Акции на кондиционеры

Акційні ціни на кондиціонери в Тріатек: максимальні вигоди при покупці

Якщо ви хочете купити максимально вигідно функціональний кондиціонер акція - кращий ваш помічник. Компанія ТРІАТЕК періодично проводить розпродажі, під час яких можна придбати потужний пристрій від відомого бренду за дуже приємною ціною.

РОЗПРОДАЖ КОНДИЦІОНЕРІВ: ЯК ВИБРАТИ ПРИСТРІЙ?
При виборі кондиціонерів важливо враховувати ряд факторів:

  • Бренд. Варто довіряти надійним відомим виробникам з хорошою репутацією.
  • Функціонал. Крім охолодження і обігріву кліматична техніка може виконувати багато інших функцій - іонізацію, очищення і т.д.
  • Охолодження. Чим більше приміщення, тим більшим має бути цей показник.
  • Енергоефективність. Бажано вибирати продуктивні пристрої з економним споживанням енергії.

В акційні сезони компанія Тріатек прагне догодити всім покупцям, тому знижує ціни одночасно на кілька товарів з різних категорій. Ви неодмінно зможете вигідно купити кондиціонер по акції, що підходить вам за всіма параметрами.

На цій сторінці зібрана кліматична техніка зі складу, яка продається за зниженою ціною. Падіння цін може бути пов'язане з такими причинами:

  • Акція від виробника обладнання.
  • Найменша торгова націнка.
  • Обмежений функціонал пристрою.

Розпродаж не означає, що пристрій неякісне або ненадійне. Це можливість для тих клієнтів, які не хочуть переплачувати за популярність бренду, але бажають отримати довговічне пристрій на максимально вигідних умовах.

Де найвигідніші на кондиціонери знижки?
У компанії Тріатек періодичні проводяться сезони знижок. Крім Чорної п'ятниці, передноворічних знижок, святкових акцій компанія організовує та інші акції дні, в які навіть найдорожчий потужний девайс можна придбати на 5-10% дешевше.

Слідкуйте за нашими акційними пропозиціями і отримаєте можливість заощадити на створенні комфортного мікроклімату в будинку.

Звертаючись до компанії ТРІАТЕК, клієнти не тільки можуть придбати кліматичну техніку з доставкою по Києву і всій Україні, а й отримати високопрофесійну безкоштовну консультацію. Також можна скористатися послугою установки і сервісного обслуговування обладнання зі знижкою.

Наша компанія пропонує великий асортимент кондиціонерів різних типів від відомих виробників за вигідними цінами. Саме тут продається якісна техніка в гарантією від виробника 1-3 роки.

ЧОМУ САМЕ ТРІАТЕК?
Компанія ТРІАТЕК більше 10 років працює в сфері кондиціонування і отримує 99% позитивних відгуків від клієнтів. Нас вибирають із-за таких переваг:
- Вигідні ціни. Ми напряму співпрацюємо з виробниками, тому встановлюємо на техніку ціни без величезної посередницької націнки.
- Великий вибір обладнання від різних брендів. У нас знайдеться техніка на будь-який смак і бюджет.
- Повний спектр послуг. У нас можна не тільки купити кондиціонер, але і замовити проектування системи кондиціонування, установку обладнання, ремонт і технічне обслуговування.
- Знижки покупцям на послуги. При покупці кондиціонера в нашій компанії ви можете розраховувати на знижку від 300 грн на установку системи.
- Періодичні розпродажі і постійні знижки. На кондиціонер акція допоможе придбати надійне обладнання за зниженою ціною.